Cél

Minden - Ami - SZJG

2012. augusztus 21., kedd

Nyárvége..

Az az érzésem, hogy egyre igénytelenebb vagyok és ez elkeserítő, főleg, hogy a blogra is kiterjed, de úgy tűnik ez az év már csak ilyen lesz, mert szokás szerint túlvállaltam magam. Hogy miért stresszelek ezen nyáron, mikor már küszöbön áll az új könyv dedikálása is? Nos, mert pár nap és iskolai táborba megyek, itthagyva a blogot és Titeket, kemény 9 napra, ami higgyétek el húzós...
Éppen ezért esett jól L.Laura legutóbbi bejegyzése, amiben tökéletesen ragadta meg a jelenlegi hangulatomat. Leírnám, de okosan levédette az oldalt, gépelni meg jelenleg se időm, se erőm, így mi lenne, ha eredetiben olvasnátok? Íme itt! Amúgy igazán érdemes olvasni a megújult oldalt, mindig van fönt valami új bejegyzés, az oldalmenübe is kitettem, de itt a link is, elvégre nyár van és pihenés, minimalizáljuk a megerőltető netes kereséseket: leinerleura.hu .
Holnap valószínűleg nem csatlakozom a tömegekhez a dedikáláson, mondhatjuk azért, mert számomra ez egy deadikálással érne fel, már ha értitek az idióta angol szóvicceimet. Egyesek szerint kifejezetten fárasztóak, ezért elnézést kérek.

Hát pihenjetek, olvassatok, már csak pár óra
Tudom, hogy vártok már a zárszóra
Verselni se fogok többet, ígérem
Ennyi volt a mai bejegyzésem.

A

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése