Cél

Minden - Ami - SZJG

2011. július 6., szerda

Elmaradt infók és egyéb tudnivalók, sűrű bocsánatkérések közepette

Akkor kezdem: bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi, bocsi,  bocsi!!!!!!!!!!!! Tényleg, komolyan szégyen, hogy nem írtam, de.... najó nincs de. Most igyekszem pótolni és összegezni az elmaradt információkat.

1.) Kezdjük a legfontosabbal:
az SZJG5. alcíme: REMÉNY!!! Megjelenés: augusztus 25., 26., 27. L&L Könyvesbolt!!!
A videót ITT tekinthetitek meg.

2.) Az Avatar-versenyt és a Reni naplója pályázatot is (már rég bocsibocsibocsi) lezárták. A villámhétnek is vége. A szereplőkről érkezett rajzok közül hétfőn kiválasztották a  győzteseket.

3.) Nagy sokára - , de nem kissebb lelkesedéssel - jelenzem be, hogy megjelent a Suliújság májusi száma. Ne nézzetek hülyének, tudom, hogy július van, de Arnoldnak sok dolga volt és kicsit elmaradt. Nem is csoda, amennyi rovatot össze kell vágnia szegénynek. Ezért is hirdette meg a Suliújság dizájneri posztját, amire várja a jelentkezőket. A pályázatról bővebben ITT olvashattok. Gyerünk! Jelentkezzetek minél többen!!!

4. ) Apropó Suliújság: a júniusi szám készülőben van, a júliusira a rovatokat 15-éig kell beküldeni KÉPEKKEL EGYÜTT!!!

5.) Oké, akkor ide biggyesztem az én kis saját híreimet és hirdetéseimet. Egyrészt köszönöm azoknak, akik írtak nekem az Adj tanácsot! rovatba, továbbra is várom a leveleket a misswebs@citromail.hu email-címre. A közvélemény kutatás is hamarosan indul, majd oldalt kell szavazni a megszokott rendszer szerint. Valamint köszönöm azoknak, akik a versenyemre jelentkeztek, de sajnos még nincs elég versenyző, úgyhogy még várni kell. A versenyről bővebben ITT olvashattok.

6.) Úúú!!! És még egyszer megemlíteném a Filmet a Szent Johanna Gimiből! kampányunkat. Lájk!

Köszönöm annak aki végigolvasta!!! =D
Annamari 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése